Știrile zilei

Concursuri de educație rutieră, la Nehoiu

Elevi din 7 judeţe şi-au disputat „Cupa Nehoiului” la un concurs organizat de Şcoala Gimnazială Lunca Pripor, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul Rutier şi Poliţia Oraş Nehoiu.

La Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din oraşul Nehoiu a avut loc festivitatea de deschidere a celei de-a cincea ediţii a Concursului Regional de Educaţie Rutieră ,,Cupa Nehoiului”.

Au participat concurenţi din 7 judeţe care şi-au demonstrat abilităţile prin parcurgerea a două probe prevăzute în regulamentul concursului: proba de legislaţie rutieră şi proba de îndemânare cu bicicleta în poligon.

,,Cupa Nehoiului” a rămas acasă, elevii Şcolii Gimnaziale Lunca Pripor fiind declaraţi câştigătorii acestei competiţii. Pe locul doi s-a clasat echipajul judeţului Argeş, locul trei fiind ocupat de elevi din Vaslui.

Toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu diplome și premii.

Totodată, a fost desfășurată și etapa judeţeană a concursului naţional cu tematică rutieră „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”.

În competiție s-au înscris echipe de la cinci unități de învățământ din județul Buzău.

După desfășurarea probelor de concurs s-a stabilit că echipa ce va reprezenta județul Buzău la faza națională a concursului „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă” este echipa Şcolii Gimnaziale Lunca Pripor.

Concursul organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău s-a desfăşurat în cadrul Campaniei naţionale de prevenire a accidentelor de circulație „ALEGE VIAŢA!”,.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: