EducaţieȘtirile zilei

Consiliu de Educație înființat de Primăria Buzău, pentru un învățământ mai eficient

Municipalitatea vrea să se implice mai mult în educația buzoiană. Primarul Constantin Toma a dezvăluit miercuri că în cadrul instituției pe care o conduce va funcționa un Consiliu de Educație, menit să implice efectiv Primăria în actul educativ buzoian. În ultimele zilei, edilul a vizitat mai multe unități de învățământ din municipiu:

„Am constatat și bune, și rele. Mi se pare foarte normal să vizitez aceste școli pentru că mi-am asumat să fac mai mult pentru educație decât am în fișa postului. M-am dus, bineînțeles, să fac constatări din punct de vedere material, deoarece în cealaltă parte nu putem face deocamdată nimic. (…) M-am dus pur și simplu să mă asigur că banii care au plecat din Primărie au fost folosiți cum trebuie, iar pe 12 septembrie, școlile din Buzău să înceapă în condițiile cele mai bune.”,  declarat primarul Constrantin Toma.

Prin Consiliul de Educație care va fi înființat în curând ca departament special al Primăriei Buzău vor fi create planuri pentru îmbunătățirea actului educativ în unitățile de învățământ din Buzău. Deși edilul nu a dorit să facă mai multe declarații despre acest subiect, se pare că în cadrul consiliului vor funcționa un specialist al Primăriei pe probleme de educație și doi profesori.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button