Articolul zileiȘtirile zilei

Copil de un an și jumătate, căzut de la etaj sub privirile îngrozite ale părinților

Un copil de un an și jumătate a scăpat prin minune după ce a căzut de la etajul unu al unui bloc din cartierul buzoian Mihai Viteazul. Incidentul s-a produs chiar sub privirile îngrozite ale părinților.

Ieri după-amiază, ambulanța a fost chemată la un bloc de nefamiliști situat la intersecția străzilor Aurel Vlaicu și Aleea Industriilor. Pacientul, un băiețel de numai un an și șase luni, care căzuse de la etaj în timp ce se afla în casă cu cei șase frați.

Se pare că băiețelul fusese lăsat în grija fraților mai mari, mama și tatăl lipsind doar câteva minute, cât au coborât în fața blocului pentru a transporta câteva piese de mobilier în casă. La un moment dat, copilul s-ar fi aplecat peste pervaz, moment în care s-a prăbușit în gol.

Șocul pentru părinți a fost cu atât mai mare cu cât au văzut cu propriii ochi cum băiețelul se prăbușește lângă ei, de la fereastra garsonierei.

O ambulanță SAJ Buzău și un echipaj de poliție au fost trimise la intervenție, în urma unui apel la 112 prin care fusese anunțat că un copil mic a căzut de la etajul unu.

Copilul a scăpat cu câteva zgârieturi la față, mâini și picioare, însă rănile nu-i pun viața în pericol. Victima a fost transportată în stare conștientă la Urgențele Spitalului Județean Buzău, unde a fost preluat imediat pentru investigații medicale aprofundate.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button