Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

COȘMAR! Două tinere, agresate de indivizi mascați, într-un bloc din Micro XIV!

UPDATE: A fost prins și reținut și cel de-al doilea suspect. Poliția desfășoară cercetări pentru a stabili dacă se confirmă cele spuse de fete. Vom reveni cu amănunte în ediția de luni.


Seară de coșmar, pentru două tinere din cartierul buzoian Micro XIV. Fetele, care locuiau împreună într-un apartament din blocul 28, s-au trezit peste ele cu doi indivizi mascați, care le-ar fi violat, bătut și imobilizat, după care s-au făcut nevăzuți. Unul dintre violatori a fost prins.

Grozăvia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21:00. Potrivit unor surse neoficiale, două tinere care locuiau într-un bloc situat în zona Micro XIV-capătul lui 7 s-au trezit la ușă cu doi indivizi necunoscuți, care au forțat intrarea și le-au luat direct la bătaie. Apoi, cei doi le-ar fi violat pe fete, le-au imobilizat și au stropit totul cu spirt – probabil pentru a șterge urmele -, după care s-au făcut nevăzuți.

Cu ultimele puteri, tinerele au sunat la poliție și au povestit totul. O echipă de criminaliști a ajuns imediat la fața locului, însă puținele date despre semnalmentele autorilor au făcut ca indivizii să poată scăpa, pentru moment. În ciuda informațiilor lacunare, polițiștii buzoieni s-au mobilizat exemplar și, în decurs de numai câteva ore, primul violator a fost prins.

În cursul zilei de astăzi, oamenii legii l-au identificat și pe cel de-al doilea autor, urmând ca acesta să fie capturat și reținut.

Informații despre atacul dement al celor doi au apărut încă de aseară. Anumite voci susțin că tinerele ar fi cunoscute în bloc pentru vizitele dese ale unor bărbați care le contactează prin intermediul unui site de matrimoniale. Informația nu a putut fi verificată din surse oficiale, însă, chiar dacă ar fi adevărată, nu face cu nimic mai puțin gravă fapta a celor doi.

Vom reveni cu informații despre acest caz.

Trăim într-o lume plină de pericole, iar generația tânără pare a fi cea mai expusă. Discutați cu copiii dumneavoastră, ascultați-le nevoile și, mai ales, încercați să-i înțelegeți. Vorbiți-le despre valori, despre normalitate, despre respectul pentru cei din jur. Lumea de mâine nu poate exista fără morală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button