Știrile zilei

Creștere alarmantă a numărului de cazuri, la Buzău

Cifre îngrijorătoare, date publicității de către Direcția de Sănătate Publică a județului Buzău, în contextul pandemiei de coronavirus. Numărul persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 1285, numai în ultimele 24 de ore fiind depistate 36 de noi cazuri.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 36 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus 5 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private si 5 in unitati sanitare din București).

  • Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 ani și 89 de ani.
  • Ancheta epidemiologică este în desfășurare.
  • Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un numar de 100 de pacienti confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

De asemenea, la Buzău a fost înregistrat încă un deces în rândul pacienților cu infectați cu SARS-COV-2. Este vorba despre un buzoian de 68 ani, cu mielom multiplu st III, care  s-a prezentat la UPU- Spitalul Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă (dispnee, fatigabilitate, febră) în data de 26.07.2020. Starea pacientului s-a agravat vizibil iar în dimineata zilei 27.07.2020 a survenit decesul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Daca vrei sa fii ziarist adevarat puneti masca si mergi la Imp si Taxe….dar asa dupa 12. Sau la Urbis la Cimitire si Parcare. VEZI CATE FUFE DE ACOLO POARTA MASCA IN INSTITUTII PUBLICE. Eu am fost azi si am ramas prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button