CORONAVIRUS

Curaj NEBUN, în fața Poliției din Buzău!

Ne place să ne implicăm în viața municipiului Buzău. O facem cu responsabilitate, „sine ira et studio”, cum ziceau latinii. Ne mai luăm și bobârnace, că asta e, dar satisfacția de a vedea că buzoienii apreciază ceea ce faci depășește oriceParcare neajuns.
Când postăm fotografii ca cele alăturate, nu o facem ca să aruncăm cu piatra. Pur și simplu credem că ele sunt semnale de alarmă pentru noi toți că așa NU e bine. Societatea se educă treptat. Toți ne dorim un oraș mai bun, dar nu toți luăm și atitudine în acest sens.
Am folosit în titlu sintagma „curaj nebun”, pentru că îți trebuie mult sânge să parchezi în halul ăsta. De fapt, nici nu știu ce a încălcat mai întâi șoferul: faptul că e interzis cu desăvârșire să parchezi pe fâșia aia din fața IPJ sau că a parcat pe loc destinat persoanelor cu dizabilități. (Mai lipsea să fie găsit și beat la volan și era tacâmul complet).
Celălalt „bizon” – cum îi numesc alte publicații – șade bine-mersi pe trecerea de pietoni, tot în fața IPJ Buzău de pe strada Chiristigii. Nu ne erijăm în moraliști și nici nu vrem să preluăm din atribuțiile cuiva, dar noi, cei mulți și simpli, parcăm la șapte kilometri de IPJ ori de câte ori mergem acolo cu diferite treburi. Dar na! „Dura lex” numai pentru unii!

Reprezentanții IPJ Buzău au transmis că de două săptămâni, în fața Inspectoratului nu mai parchează absolut nicio mașină, acolo aflându-se un agent al Poliției, care eveghează asupra respectării regulilor de circulație. Fotografia în care apare autoturismul Cielo este postată pe Facebook pe data de 2 februarie 2016, însă se pare că poza este mai veche.

Foto: Ai parcat ca un bou Buzău

3 1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Nu este posibil ca totuși persoana cu Cielo sa aibă dreptul sa parcheze acolo ? Totuși e loc de parcare ( pt pers cu dizabilitati ).
    Ai verificat înainte sa postezi știrea ?

  2. Nu este ortodox ce au facut acesti oameni, dar consider ca ar trebui scris mai mult si mai des despre ce nu face primaria si politia in acest oras ( locuri de parcare, strazile care sunt praf, trotuarele, spatiile verzi, etc. ). As vrea si eu sa vad in orasul asta ca presa face niste anchete prealabile nu numai constatari. Si mai am o nelamurire: daca este interzisa oprirea in acel loc cu exceptia unor persoane cu handicap, d c vad deseori masini ale sefilor din politie parcate acolo? Cosmin cred ca pe alea ar fi trebuit sa le postezi mai intai si apoi pe acesti indivizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button