Anunțuri

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA CU REDUCERE 20% – ULTIMELE ZILE DE PROMOTIE! DA O SANSA CARIEREI TALE!

Profesional New Consult schimba regulile – Black Friday devine acum ALL BLACK NOVEMBER, iar pe toata perioada lunii Noiembrie vei putea beneficia de #REDUCERI GIGANT.

Fie ca iti doresti sa urmezi un curs de Management, Tehnice si Meserii, sau sa descoperi alaturi de traineri renumiti, tainele frumusetii si totul despre ce inseamna #Beauty/Infrumusetare, etc, doar Profesional New Consult iti ofera acum reduceri fara precedent !!!

Inscrie-te la unul dintre cursurile noastre si vei putea beneficia de 20% DISCOUNT pentru plata integral si 5% DISCOUNT pentru plata in RATE  – Da ! Pentru orice modalitate de plata aleasa, vei beneficia de un discount si ai timp toata luna aceasta pentru a decide ce curs iti doresti sa urmezi.

Este momentul cel mai potrivit pentru a obtine o/ noua calificare – Diploma recunoscuta national si international poate fi o sansa in plus pentru un viitor mai bun, pentru stabilitatea ta !

Prezenta campanie se adreseazã atat persoanelor fizice cat si persoanelor jurudice.

Pentru a beneficia de aceasta promotie tot ce trebuie sã faceţi este sã vã prezentaţi la centrele noastre, sã vã înscrieţi la un curs programat sa se desfãşoare în perioada 01 Noiembrie 2020 – 15 MARTIE 2021  sau sã solicitaţi înscrierea online, la datele de contact afisate.

Mai multe detalii puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã

Profesional New Consult – Buzãu la telefoanele: 0765.190.000, 0784.333.777

email: [email protected]    / website: www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Malinului, Bl. I 2, ap. 2, jud.Buzãu (lângã Penny Market).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button