Știrile zilei

CUTREMURĂTOR: A murit înecat în mașina scufundată, în timp ce-și ruga prietenii, la telefon, să-l salveze

Un buzoian și-a pierdut viața sâmbătă, după ce a plonjat cu mașina într-un canal de irigații din județul Brăila. Blocat în autovehicul, bărbatul și-a sunat prietenii să-l ajute, însă nimeni nu a sunat la 112.646x404
S-a întâmplat spre seară, pe un canal din apropierea localității Stăncuța, județul Brăila. Bărbatul se afla la pescuit cu mai mulți prieteni, când a hotărât să meargă la un magazin din vecinătate, pentru a cumpăra ceva de băut. La întoarcere, acesta a pierdut controlul volanului și a plonjat de pe dig direct în apa adâncă de câțiva metri. Pentru că nu a mai putut ieși din mașină din cauza presiunii, cu ultimele puteri, acesta a pus mâna pe telefon și și-a sunat disperat prietenii, implorându-i să-l ajute.
Nimeni nu s-a gândit, însă, să sune la 112. Prietenii bărbatului au pornit pe jos spre acesta, însă ajunși la fața locului, nu au mai putut găsi autovehiculul.
Mașina a fost văzută, în cele din urmă, întâmplător, de un sătean care trecea prin zonă. De pe dig, bărbatul a văzut farurile maşinii aprinse sub apă şi a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii şi o ambulanţă, care au tras maşina din apă şi l-au scos pe bărbat. Din nefericire, acesta era deja decedat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button