Știrile zilei

CUTREMURĂTOR: Vecinii l-ar fi văzut pe criminalul din Luciu târându-și soția prin curte

Detalii șocante din ancheta uciderii unei femei în vârstă de 56 de ani, din localitatea buzoiană Luciu. Anumite voci susțin că A.C., bărbatul suspectat că și-a omorât ieri soția pe fondul unei crize de nervi, ar fi fost văzut de localnici târându-și victima prin curte, cu o funie legată de gât. Oamenilor le-a fost însă frică să intervină.

M.C., îngrijitoare la grădinița din Luciu, a fost ucisă ieri de soțul acesteia, un bărbat fără ocupați și cu grave probleme comportamentale. Surse apropiate familiei spun că femeia trăia o adevărată dramă de mai bine de douăzeci de ani, din cauza soțului alcoolic și cu dese ieșiri necontrolate.

Aceleași surse susțin că bărbatul se îmbăta zilnic și nu mai putea fi controlat, spărgând totul în cale și amenințând cu cuțitul. Nu i-a scăpat nimic, de la mobila din casă până la geamurile grădiniței unde lucra femeia. El ar fi fost internat și la Săpoca, iar polițiștilor din comună nu le-ar fi fost străin comportamentul acestuia. Pentru că legea în aceste cazuri este însă prea blândă, polițiștii nu au putut face mai mult împotriva bărbatului în afară de o invitație la secție.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: Angajată a grădiniței din Luciu, ucisă cu bestialitate de soț!

De ceva timp, victima M.C. luase decizia de a se muta la locuința mamei sale, decedate în urmă cu un an. După parastasul de sâmbătă, femeia a dat semne că s-ar putea împăca cu soțul ei. Vecinii spun că cei doi au mers duminică la biserică și s-au spovedit, reluându-și apoi viața de dinainte de separare.

Bărbatul diabolic avea însă alte planuri. Ieri, după o nouă repriză de ceartă scăldată în alcool, soțul ar fi luat o funie din curte, ar fi legat-o de gâtul femeii și ar fi strangulat-o până când aceasta a rămas fără suflare.

Surse apropiate familiei susțin că unii vecini au auzit scandalul și chiar l-ar fi văzut pe A.C. târându-și soția prin curte. De teama bărbatului cu ieșiri violente, oamenii n-au scos însă nicio vorbă.

Mai târziu, îngrijorat că mama sa nu îi răspunde la telefon, fiul cel mic al femeii a sunat vecinii, dar nimeni nu a avut curajul să îi spună nimic. Îngrijorat de situație, un prieten de-al fiului a mers să anunțe poliția și primarul, care s-au deplasat la locuința cu pricina și au descoperit grozăvia.

Se pare că la ajungerea polițiștilor, bărbatul transportase cadavrul în casă și îl acoperise cadavrul. La fața locului au sosit criminaliștii, cercetarea la fața locului durând până târziu în noapte.

Presupusul criminal a fost ridicat de poliție și dus în arest, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, el și-ar putea petrece restul zilelor în închisoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close