Știrile zilei

Daniel Țiclea, prefectul județului: „Suntem în război, pe front, cu arma la picior”

Prefectul Buzăului, Daniel Țiclea, este hotărât să lupte împotriva pandemiei. Reprezentantul guvernului în județul nostru a declarat presei că vine „determinat, asumat în această luptă cu moartea” și că situația în care ne aflăm este, de fapt, un război în care stăm cu toții „cu arma la picior”.

Într-o declarație consemnată de publicația Șansa News, prefectul numit de PNL vorbește despre situația grea în care se află Spitalul Județean de Urgență Buzău. El spune că „prioritatea zero” va fi lupta cu pandemia, dar pe doup paliere: restricții și asigurarea platformelor de vaccinare:

Vin determinat, asumat, în această luptă cu moartea. Ce vom face e de fapt lupta cu moartea care ne pândește în curtea Spitalului Județean. Pentru viitor, prioritatea zero va fi lupta cu pandemia, pe două paliere: în afară de restricții, asigurarea platformelor de vaccinare și sprijin pentru sistemul medical, pentru că știm ce e în Spitalul Județean și ce se întâmplă la spitalele suport.  Astăzi, la învestire au fost invitați inclusiv coordonatorii celor două instițutii majore: domnul presedinte Neagu și domnul primar Toma. Este mesajul nostru de responsabilitate pe care-l dăm către clasa politică și către toți conducătorii de organizații. Suntem în război, pe front, cu arma la picior. E nevoie de o consiliere socială, politică și cu actori economici ca să ne putem apropia de o victorie și să ne reluăm viețile.”, 1 sous Țiclea pentru sursa citată.

Noul prefect își dorește ca toți agenții economic să vină în întâmpinarea restricțiilor „cu bună credință”, caz în care vor avea tot sprijinul pentru ca „motorul economic să funcționeze”:

“Mesajul nostru,  ca echipă completă, e că măsurile de restricție vor fi aplicate cu fermitate și cu determinare dar vreau să dau și un mesaj  către mediul economic din Buzău. Toți agenții economici dacă vor veni în întâmpinarea restricțiilor cu bună credință vor avea din partea noastră tot sprijinul pentru ca motorul  economic să funcționeze. Avem în primul rând în atenție viața oamenilor dar nu vrem să luăm măsuri de oprire a economiei. “

Daniel Țiclea a fost instalat la Casa Albă, ieri, într-un cadru restrâns. El este vicepreședintele PNL Buzău și face ecipă tot cu doi membri PNL, Marieta Boloș și Viorel Holban.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: