Administrație

De ce a picat din nou proiectul „Marea Asfaltare”

Deși a fost redactat încă din 2008, așa-zisul proiect „Marea Asfaltare”, care prevedea reabilitarea a 130 de străzi din municipiul Buzău, a ajuns din nou într-un punct mort. Motivul este aproape asfaltare-drumuriincredibil: din 17 firme interesate inițial, niciuna nu a depus oferte pentru câștigarea lucrărilor.
Buzoienii de pe cele 130 de străzi prinse în proiectul „Marea Asfaltare” trebuie să mai aștepte până vor avea asfalt „ca-n palmă”. Și asta nu din vina autorităților,c are au făcut tot ce a fost posibil pentru a începe lucrările făcute, de altfel, din banii de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Motivul pentru care procedurile s-au blocat a fost faptul că niciuna dintre cele 17 firme care fuseseră interesate inițial de lucrări nu a depus o ofertă concretă în acest sens.
Săptămâna viitoare se va întruni o comisie formată din reprezentanţi ai BERD, consultanţi ai proiectului şi angajaţi ai Primăriei Buzău, pentru a discuta despre blocarea procedurii şi măsurile care trebuie luate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button