CORONAVIRUS

„De ce le dați jos?” Sesizare din Broșteni

Un angajat Urbis a demontat, ieri, semafoarele cu buton montate la noua trecere de pietoni de pe Aleea Sporturilor, din dreptul Penny Market. Deși nici măcar nu fuseseră puse în funcțiune, autoritățile s-au răzgândit cu privire la oportunitatea folosirii lor.

Un buzoian din cartierul Broșteni a fost cel care ne-a trimis sesizarea privind demontarea semafoarelor. Explicația pentru eliminarea semafoarelor a oferit-o, la scurt timp, directorul Urbis Serv, Silviu Nicoară:

„Am realizat că mai mult ar fi îngreunat circulația mașinilor, mai ales a celor care ies din parcarea Penny. Așa că am decis să le relocăm. Ele vor fi montate la trecerea de pietoni din fața Carrefour, acolo unde lucrăm chiar în această perioadă. Noua trecere de pietoni va fi gata pentru deschiderea podului de la Mărăcineni și va fi iluminată cu lămpi LED, exact ca cea de pe Aleea Sporturilor.”

Astfel, trecerea de pietoni de la Penny Broșteni nu va mai avea semafor, însă beneficiază de un iluminat nocturn care o face vizibilă pentru toți participanții la trafic.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. mai bine sa recunoasca domnul de la urbis ca nu sunt in stare sa comande si sa instaleze asa rapid alt semafor ptr zona penny ca sa fie gata odata cu podul. tipic romanesc am sa luam din alta parte….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: