Utile

Descoperă cum poți avea un living spectaculos prin aceste 4 decorațiuni deosebite!

Indiferent că stai într-un apartament de mici dimensiuni sau într-o casă cu un spațiu mai generos, livingul este una dintre cele mai importante încăperi din locuința ta. Este spațiul în care sărbătorești ocaziile speciale, primești oaspeții, petreci timp cu cei dragi sau pur și simplu te relaxezi. Astfel, pentru a avea o cameră de zi confortabilă dar și cu un design spectaculos, noi îți oferim câteva recomandări în materie de amenajări interioare:

  1. Alege corpuri de iluminat elegante

Corpurile de iluminat ajută la distribuirea uniformă a luminii artificiale și pot influența designul unei camere. Există o multitudine de modele ce se potrivesc pentru camera de zi, de la aplice de perete, candelabre, până la plafoniere sau lustre, fiecare în parte având farmecul său. Pentru un aspect spectaculos, optează pentru corpuri de iluminat de mari dimensiuni, în nuanțe neutre, potrivite cu paleta de culori aleasă pentru decorarea livingului. Indiferent de deciziile pe care le vei lua în ceea ce privește iluminarea livingului, nu uita că un corp de iluminat este tot un element decorativ, ce trebuie asortat cu mobilierul, pentru un aspect armonios al camerei.

  1. Decorează pereții cu tablouri deosebite

Tablourile canvas sunt elementele de decor ce ajută la personalizarea spațiului, existând o mulțime de modele și variante pentru camera de zi. Poți adăuga o notă personală livingului alegând un tablou cu 5 piese, de la pepanza.ro, cu imaginea ta preferată. De asemenea, poți opta și pentru un tablou canvas simplu, în cazul în care consideri că este mai potrivit pentru sufrageria din locuința ta.

  1. Adaugă o măsuță de cafea elegantă

Măsuțele de cafea sunt piese de mobilier foarte utile într-un living, dar care pot fi și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Pentru un aspect elegant, noi îți propunem o măsuță de cafea din marmură, cu detalii potrivite cu restul camerei, sau o măsuță de cafea din sticlă, pentru un aspect modern. De altfel, dacă preferi ceva mai rustic, poți adăuga în living o măsuță de cafea cu formă atipică, neregulată, din lemn masiv de tec.

  1. Integrează câteva elemente din natură

Natura ne influențează foarte mult și ne poate schimba total starea de spirit, motiv pentru care este important să integrezi în cameră plante sau alte decorațiuni inspirate din natură. În funcție de dimensiunile camerei de zi, poți alege și plantele cele mai potrivite. În plus, mai poți decora camera cu tablouri cu plante stabilizate sau cu muschi si licheni decorativi.

Așadar, dacă ești în căutarea unor idei bune pentru a-ți amenaja un living spectaculos, inspiră-te din sfaturile de mai sus. Sperăm că recomandările noastre vor fi perfecte pentru momentul în care te vei apuca de amenajarea camerei de zi din locuința ta.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button