EducaţieSport

DJST Buzău caută tineri pentru a-i trimite la Salonul de Inventică

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza in perioada 19-23 noiembrie 2014, la Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti, cea de-a XII-a editie a “Salonului National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret”.sala-sporturilor
Salonul se desfasoara in cadrul Targului International “Gaudeamus- carte de invatatura”. Cu aceasta ocazie au loc expozitii de inventii si idei, vernisaje, conferinte, mese rotunde si dezbateri pe diferite domenii ale educatiei, culturii si stiintei, ale economiei creative.
Deschiderea salonului va avea loc miercuri, 19 noiembrie 2014, ora 14:00 la standul special amenajat in cadrul Complexului Expozitional Romexpo-Bucuresti.
Grupul tinta este compus din tineri, cu varste intre 14 si 35 de ani, din toata tara, tineri care au o orientare spre o societate bazata pe cunoastere si dezvoltare. Cu acest prilej Ministerul Tineretului si Sportului lanseaza un concurs de inventii si creatii pentru tinerii care au preocupari, cunostinte si aptitudini provenind din diverse domenii si care isi expun lucrarile in cadrul Salonului National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret -2014.
Detalii referitoare la selectia participantilor, documente necesare si sectiunile vizate se pot afla pe site-ul www.mts.ro/noutati/salonul-national-de-inventica-si-creatie-stiintifica-pentru-tineret-2014.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close