Știrile zilei

Doi tineri din Berca, în stare gravă după un accident cumplit

Un grav accident de circulație s-a produs, azi-noapte, între localitățile Vernesti și Cândești, patru tineri fiind răniți. Doi dintre ei se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Conform IPJ Buzău, accidentul s-a produs între un autoturism condus pe direcția Buzău către Brașov de un șofer de 22 de ani, din Berca, și o mașină care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer de 21 de ani, de asemenea din Berca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 21 de ani și a doi pasageri din mașina sa, de aceeași vârstă și din aceeași localitate cu șoferul, respectiv cu rănirea unui pasager din celălalt autovehicul, tânăr de 22 de ani, din Scorțoasa.

Toate persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În această dimineață, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău au transmis:

„In urma accidentului rutier, de pe raza localitatii Vernesti, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 4 victime. Doi tineri, in vârstă de 22 de ani, respectiv 21 de ani, au fost răniți grav. Au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier si sunt internați în sectia A.T.I. Chirurgie. Celelalte doua victime, in vârstă de 20 de ani, au suferit politraumatisme in urma accidentului si au rămas internate in secția Chirurgie, respectiv Ortopedie.”

FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: