Administrație

Dr. Viorica Mihalașcu renunță la șefia DSP, pentru un post la Spitalul Săpoca

Predare de ștafetă la cârma Direcției de Sănătate Publică Buzău, după ce medicul Viorica Mihalașcu va pleca pe un post de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Cel mai probabil, la conducerea DSP, va fi instalată dr. Venera Acsinte, scrie SANATATEABUZOIANA.RO.

Doctorul Viorica Mihalașcu a promovat cu punctaj maxim examenul pentru Dr.-Viorica-Mihalascupostul de director medical al Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Într-un interviu acordat colegilor de la Sănătatea Buzoiană, Mihalașcu a declarat că și-a dorit mult o schimbare, iar postul de la Săpoca i s-a părut o provocare potrivită.

În cursa pentru câștigarea postului, Viorica Mihalașcu a fost cotată cu a doua șansă, deoarece, la examen s-a prezentat și fostul director din ultimele două mandate, dr. Monica Moșescu. Din fericire pentru fosta șefă DSP, medicul Moșescu a obținut doar 74 de puncte, pierzând astfel postul care va reveni Vioricăi Mihalașcu.

Cel mai probabil, la șefia DSP Buzău va fi propusă actualul adjunct, dr. Venera Acsinte, care a mai ocupat această funcție și sub regimul PDL.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: