AdministrațieȘtirile zilei

E un drum superb, dar aproape impracticabil. Consiliul Județean a obținut banii pentru reabilitare

O nouă tranșă de bani pentru infrastructura județului Buzău. Drumul județean 204C, care leagă localitățile Vintilă Vodă, Sărulești și Bisoca, până la limita cu județul Vrancea va fi reabilitat cu bani din Programul național de Dezvoltare Locală II.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a semnat, marți, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene contractul de finanțare în valoare de 98.595.529,00 lei, suma necesară refacerii celor peste 24 de kilometri de drum ce fac legătură între comuna Vintilă Vodă și județul Vrancea.

Mănăstirea Poiana Mărului, situată în apropierea DJ 204C

Drumul parcurge zone pitorești din regiunea muntoasă a județului și este o încântare pentru ochiul iubitor de natură. Totuși, pe unele porțiuni, asfaltul este atât de distrus de intemperii, încât ai nevoie de un autoturism de teren pentru a putea înainta. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Sunt mai multe astfel de drumuri dar din păcate nu se văd și nici nu se face nimic ca ex Drumul județean Zilisteanca- Sorestiii de Blajani din judetul Buzău.

  2. Da ! Se pare că acea zonă va deveni în curând foarte atractivă datorită peisajelor și mai ales a asfaltului mult dorit , dar să ştiți că mai există în Buzău şi alte localități la fel de pitorești, cu locuitori care au aceeași dorință :ASFALT !
    De exemplu : VALEA BUZĂULUI !
    Tronsonul Bădila-Muscel ! Oare acei oameni de ce nu au dreptul la asfalt ?

  3. DJ 215 A – Izoru Dulce-Blajani, un drum judetean pe care circula multi straini care merg la Vulcanii Noroiosi dar care nu a fost asfaltat niciodata! Si nu este chiar departe de oras, 27 de km, sa zici ca e vreo vagauna unde nu ajunge nimeni!

  4. E foarte bine că sa obținut această finanțare,dar când se va obține finanțare și pentru 203k,un drum aproape la fel de deteriorat,cât și pentru porțiunea de circa 2km rămas neasfaltat între Grunj și Jgheab?E la fel de necesar ca și acest drum pentru care sa obținut finanțare.

  5. Un drum superb ……. Manzalesti – Valea Cotoarei – Lopatareasa ( Bisoca ) . E un tronson de 8 km care nu a avut asfalt niciodată. E cel mai scurt drum spre Bisoca scutindu 30 km de urcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button