Știrile zilei

El este militarul DECEDAT în accidentul de la Boboc (video)

Patru elevi ai Școlii de Maiștri Militari si Subofiteri „Traian Vuia” de la Boboc au fost implicați, miercuri seară, într-un grav accident rutier produs chiar în fața unității militare. Șoferul mașinii, un tânăr de 32 de ani, din Ploiești, a murit pe loc, în timp ce alte trei persoane au fost rănite.

R.G. Comăneci se afla la volanul mașinii în momentul în care, ajuns în fața unității militare, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pom marginal. Impactul a fost atât de violent, încât mașina s-a răsucit după copac, șoferul decedând pe loc.

Alte trei persoane au fost rănite în accident. Un tânăr elev al aceleiași școli a suferit o fractură de coloană și un traumatism cranian, medicii solicitând un elicopter SMURD care să îl transporte la un spital din capitală.

De asemenea, un alt militar care se afla în mașină în momentul impactului a fost rănit și el, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, acolo unde se află sub supraveghere.

  • Anchetă militară.

La scurt timp, zona producerii accidentului a fost izolată complet și niciun civil nu a fost lăsat să se apropie. Nici presa nu a avut acces în zonă, imaginile fiind realizate de la mare distanță.

Cum instituțiile abilitate în domeniu au închis imediat comunicarea, toate informațiile publicate de „Reporter Buzoian” au fost obținute de la fața locului. Se pare că o a patra persoană, o tânără de aproximativ 20 de ani, s-a prezentat la spital în urmă cu puțin timp declarând că s-a aflat în mașină și acuzând dureri de cap în urma loviturii.

Tot neoficial, unii săteni spun că cei implicați ar fi consumat băuturi alcoolice la un bar din zona Gara Boboc, după care s-au urcat în mașină și au pornit în viteză.

O anchetă militară a fost deschisă în acest caz, mai ales că accidentul s-a produs la mică distanță de poarta unității de care aparțineau victimele.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button