Știrile zilei

El este tânărul înecat astăzi în mare | Doi copii au rămas fără tată

Durere fără margini în familia unui tânăr de 32 de ani, din Berca, decedat astăzi, la mare, încercând să salveze o femeie aflată în pericol de înec. După gestul eroic, bărbatul nu a mai reușit să iasă la mal, fiind dus de curenți în larg. În urma sa au rămas doi copii mici și o mamă singură.

Tragedia s-a petrecut astăzi, pe litoralul românesc, în stațiunea Mangalia.  La un moment dat, turiștii aflați pe plajă au zărit o femeie care se aventurase în larg, aflată în pericol de înec. Imediat, doi bărbați – printre care și Dan – au sărit să îi dea ajutor. După o luptă contracronometru cu valurile și cu puterile slăbite ale femeii, salvatorii au reușit să o scoată pe femeie la mal. La scurt timp însă, oamenii au constatat că unul dintre salvatori nu a mai ieșit din apă. Era vorba chiar despre Dan Sebastian D.  tânărul din Berca, aflat cu familia în vacanță, care a avut curajul de a sări în apă pentru a salva o viață.

FOTO: ReplicaOnline.ro

În căutarea sa a plecat imediat o ambarcațiune ISU, însă operațiunea de căutare a fost sistată din cauza curenților puternici. La aproximativ trei ore, trupul bărbatului a fost zărit plutind în zona stabilopozilor. Acesta a fost scos în cele din urmă , însă, din nefericire, manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat, decesul fiind pronunțat câteva zeci de minute mai târziu.

Dan Sebastian D. avea 32 de ani și locuia în satul Joseni din comuna Berca. Tânărul era căsătorit și avea doi copii. În doliu sunt acum și colegii săi de la Spitalul Ojasca, acolo unde băratul lucra ca asistent medical.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 comentarii

  1. Din păcate ptr inconstienta unei dobitoace cu un grad de retard mintal ridicat, a murit un baiat tanar, lăsând in urma o sotie tanara si doi copilasi mici. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Dane! Era mult mai bine daca lasa acea cretina sa moara, nu merita sa te bagi ptr niste dementi care se cred mari inotataori, cand colo ei se ineaca si in lighean.

  2. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.Un tata extraordinar.Nu pot sa cred ca pentru o femeie inconstienta copii si sotia ta au ramas fara tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close