Râmnicu SăratȘtirile zilei

Elicopter deasupra orașului | „Vor urma alte două acțiuni”

A venit vara și, odată cu ea, au apărut și primele preocupări ale edililor pentru asigurarea unui mediu curat și lipsit de amenințările dăunătorilor. La Râmnicu Sărat, Primăria a pus gând rău insectelor, care pot fi purtătoare de boli și pot provoca disconfort locuitorilor.

Pentru a asigura un mediu urban curat și sigur, autoritățile locale râmnicene au demarat o campanie de dezinsecție la nivelul municipiului. Operațiunea a avut loc în weekend și a fost prima dintr-o serie de trei astfel de acțiuni de dezinsecție.

Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook Municipiul Râmnicu Sărat, care a anunțat și când vor avea loc următoarele două acțiuni:

PRIMA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE! Încă de la primele ore ale dimineții a fost efectuată prima din cele 3 acțiuni de dezinsecție, cu acoperirea integrală a municipiului. Pentru o bună eficiență vor urma alte două acțiuni, la distanță de 3 săptămâni.”, au trasmis edilii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button