Știrile zileiEducaţie

Eveniment de excepție, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău (foto)

Vineri, 15 martie 2024, la Sala „Simfonia” a complexului Aqua Max din Buzău a avut loc un eveniment de excepție, intitulat „Învățământul buzoian între tradiție și modernitate”.

Organizat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, evenimentul a adus împreună sute de directori de școli de ieri și de azi, care au fost premiați pentru contribuția lor la progresul educației buzoiene.

Proiectul a reprezentat o premieră pentru IȘJ Buzău, care și-a asumat organizarea unui eveniment complex, cu peste 500 de invitați și cu un program pe măsură: concurs cu cinci secțiuni între directorii de școli, premierea foștilor directori, astăzi ieșiți la pensie, discursuri despre importanța educației și un program artistic susținut de profesorii Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău.

La eveniment au participat și reprezentanți ai administrației centrale și locale: senatorul Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii și președinte al PSD Buzău, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, deputații Romeo Lungu și Andi Cristea, senatorul Vlad Pufu, prefectul Daniel Țiclea, vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Petre, viceprimarul Oana Matache și directori ai instituțiilor deconcetrate din Buzău.

Ei au susținut discursuri despre importanța educației, pilon al dezoltării comunităților, și despre necesitatea consolidării legăturilor dintre trecut și prezent, între tradiție și modernitate.

Prin organizarea primei ediții a acestui eveniment, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău au ținut să își exprime recunoștința față de directorii de școli care și-au încheiat activitatea, dar care nu vor fi niciodată uitați pentru contribuția lor la bunul mers al învățământului de la noi.

FOTO: Cosmin Șontică

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Propangandiștii de ieri și de azi ai puterii… Merită cinstiți directorii la grămadă. Că doar nu au făcut altceva decât să slujească Partidul. Acum pot fi slugoii marelui partid PSD-PNL. Vai de țara asta plină de idioți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!