Știrile zilei

Fiul fostului prefect de Buzău, decedat la numai de 27 de ani

Durere fără margini, în familia fostului prefect de Buzău, Gabriel Baltă. Unicul său fiu a decedat ieri, la vârsta de 27 de ani, cel mai probabil în urma unui anevrism.

Tragedia s-a petrecut joi, în locuința familiei din satul Mierea. Tânărul încerca să monteze un aparat electrocasnic în momentul în care i s-a făcut rău și a căzut secerat. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Cel mai probabil, tânărul a fost răpus de o ruptură de anevrism, o afecțiune mută, fără semne prevestitoare. 20% dintre pacienţii care suferă o ruptură anevrismală decedează înainte să ajungă la spital, iar 20-40% pierd lupta, în ciuda celui mai bun tratament posibil.

Părinții tânărului, Gabriel și Adriana Baltă, sunt împietriți de durere și nu există cuvinte pentru a descrie drama prin care trec. Mircea era un copil cuminte, care se pregătea de cel mai important moment al vieții sale, căsătoria. Din păcate, firul vieții sale s-a rupt prea devreme și complet nedrept.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button