Știrile zilei

Fostul șef al IPJ Buzău, propunere BOMBĂ după măcelul de pe șosele

Fostul sef al IPJ Buzău, colonelul Ion Marin, vine cu o propunere pentru parlamentari dupa măcelurile de pe soselele din România. Fostul comandant consideră că pedepsele pentru șoferii băuți, care produc accidente grave, ar trebui să fie majorate.

Întreaga postare a colonelului Ion Marin este un mesaj dur, dar realist, ce reflectă perfect tragediile petrecute zilnic pe șoselele de la noi.

Ar fi interesant ca in Codul rutier, coroborate cu prevederi ale Codului Penal si Codului de procedura penala, sa fie introduse niste modificari legislative care ar putea reduce carnagiul pe soselele Romaniei?

Daca un nemernic produce un accident mortal de circulatie sub influenta bauturilor alcoolice, fuge de la fata locului si refuza recoltarea de probe biologice este corect sa fie judecat pentru UCIDERE DIN CULPA? Propun ca asemenea monstri sa fie judecati pentru OMOR CALIFICAT!

Nici voi, nici noi, nici familiile voastre, nici familiile noastre nu sunt ocolite de riscul ca un scelerat sa „ajute” la trecerea in lumea celor drepti…”, a fost mesajul lui Ion Marin

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button