CORONAVIRUS

FOTO|VIDEO: „Marșul pentru viață” a scos două mii de oameni pe străzile Buzăului

Aproape 2000 de oameni au participat, sâmbătă după-amiază, la „Marșul pentru viață”, desfășurat, anul acesta, sub sloganul „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”. Evenimentul trage un semnal de alarmă cu privire la  necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și, totodată, continuă descurajarea practicării avortului.

În municipiul Buzău, punctul de plecare al Marșului pentru viață a fost Parcul Crâng. Începând cu ora 16:00, participanții au pornit pe traseul: Parcul Crâng, Bd. Nicolae Bălcescu, Catedrala Copiilor Sfântul Sava și Catedrala Arhiepiscopală Înălțarea Domnului, acolo unde a fost oficiată o slujbă religioasă.

De asemenea, și în alte orașe din județul Buzău a fost organizat „Marșul pentru viață”:

  • La Nehoiu, începând cu ora 14:00, pe traseul: Catedrala Sfântul Gheorghe, 1 Decembrie 1918, Spitalul Orășenesc, Str. Al. I. Cuza, DN 10 și Catedrala Sfântul Gheorghe;
  • La Râmnicu Sărat,  de la ora 14:00, pe traseul: Magazinul Victoria, Principală, Spitalul Municipal și Primăria Municipiului Râmnicu Sărat.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Studenți pentru Viață, Fundația pentru Copii Sfântul Sava de la Buzău, Unity in Values Association, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) – filialele Buzău, Nehoiu și Râmnicu Sărat, având sprijinul și binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: