EducaţieȘtirile zilei

Gata cu interimatul la Inspectoratul Școlar și în școlile din județ! / Șefii educației buzoiene vor da concurs

Inspectorii din cadrul ISJ Buzău și directorii unităților școlare numiți cu delegație vor susține concurs pentru ocuparea funcțiilor, potrivit ministrului Educației, Sorin Câmpeanu. Acesta a declarat, marți, că, pe 9 februarie, va fi lansat anunțul public pentru concursurile de ocupare a posturilor de inspectori școlari generali, apoi pentru Gettacelelalte posturi din sistem.
Cîmpeanu s-a pronunțat pentru asigurarea stabilității sistemului, argumentând că ea este necesară pentru implementarea unor planuri manageriale de dezvoltare a școlilor românești:
„Sunt interimari de foarte mult timp, iar stabilitatea în sistem este un lucru mult așteptat. Intenționăm chiar pe 9 februarie să lansăm anunțul public de lansare a concursului, mai întâi pentru inspectorii școlari generali, urmat pe 20 martie, dacă validăm calendarul în acest fel, pentru inspectori generali adjuncți și pentru directori casă corp didactic, urmat într-o succesiune firească de concursul pentru ocuparea pe bază de competențe a posturilor de director de unități de învățământ preuniversitar”, a spus Cîmpeanu, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale.
În prezent, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău este asigurată de către inspectorul școlar general Geta Burducea și general-adjunctul Daniela Palcău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close