Educaţie Știrile zilei

Gata cu interimatul la Inspectoratul Școlar și în școlile din județ! / Șefii educației buzoiene vor da concurs

Inspectorii din cadrul ISJ Buzău și directorii unităților școlare numiți cu delegație vor susține concurs pentru ocuparea funcțiilor, potrivit ministrului Educației, Sorin Câmpeanu. Acesta a declarat, marți, că, pe 9 februarie, va fi lansat anunțul public pentru concursurile de ocupare a posturilor de inspectori școlari generali, apoi pentru Gettacelelalte posturi din sistem.
Cîmpeanu s-a pronunțat pentru asigurarea stabilității sistemului, argumentând că ea este necesară pentru implementarea unor planuri manageriale de dezvoltare a școlilor românești:
„Sunt interimari de foarte mult timp, iar stabilitatea în sistem este un lucru mult așteptat. Intenționăm chiar pe 9 februarie să lansăm anunțul public de lansare a concursului, mai întâi pentru inspectorii școlari generali, urmat pe 20 martie, dacă validăm calendarul în acest fel, pentru inspectori generali adjuncți și pentru directori casă corp didactic, urmat într-o succesiune firească de concursul pentru ocuparea pe bază de competențe a posturilor de director de unități de învățământ preuniversitar”, a spus Cîmpeanu, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale.
În prezent, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău este asigurată de către inspectorul școlar general Geta Burducea și general-adjunctul Daniela Palcău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5