Sport Știrile zilei

Hai la Sala Sporturilor! Meci important în Liga Florilor

Buzoienii sunt invitați să își susțină echipa de suflet la meciul disputat împotriva SCM Craiova.

Handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor întâlni duminică, 4 noiembrie 2018,  pe teren propriu, formația Sport Club Municipal Craiova, în cadrul  etapei a VIII-a a Ligii Florilor la handbal, sezonul competițional 2018-2019. Partida  se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, cu începere de la ora 17:30.

Duminică, buzoienii sunt invitați să își susțină echipa de suflet în cadrul unei partide importante disputate împotriva handbalistelor de la SCM Craiova, vicecampioană a Ligii Naționale la handbal feminin și câștigătoare a Cupei EHF în sezonul 2018.

Formația craioveană vine la Buzău cu un moral scăzut, după o înfrângere suferită pe teren propriu în fața echipei din Bistrița. De cealaltă parte, buzoiencele antrenate de Dumitru Muși își doresc din tot sufletul victoria, pentru a obține cele trei puncte prețioase și a urca în clasament.

Biletele costă 10 lei și vor fi puse ]n vânzare la  casa de bilete a  Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” astfel:

  • joi, vineri și sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00;
  • duminică, între orele 10.00 și 17:30.

Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice (cupon de pensie, carnet de elev sau carnet de student), în limita locurilor disponibile.

Vă aşteptăm la un meci frumos, cu o miză mare pentru moralul echipei noastre! Haideți să susţinem împreună #echipa buzoienilor!”, transmite directorul SCM GLORIA BUZĂU, Ion CAZAN.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5