Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Holul Spitalului Județean Buzău, transformat în salon de triaj pentru bolnavi

Măsură excepțională, luată astăzi de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău. 

Din cauza numărului uriaș de pacienți internați în ultimele ore, în cursul zilei de azi intrarea principală în spital a fost amenajată ca salon de triaj pentru bolnavi.

CITEȘTE ȘI: Președintele CJ Buzău, prezent la Hramul municipiului Chișinău

Holul spitalului este acum plin de paturi în care pacienții staționează până în momentul în care medicul specialist decide ce urmează: internare, transfer sau externare.

Despre măsura disperată a reprezentanţilor SJU Buzău a scris, pe Facebook, președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu:

Aceasta este imaginea disperării. Se întâmplă acum, la Spitalul Județean din Buzău. Din cauza valului de persoane infectate cu Covid, triajul s-a mutat pe holuri. Locuri la terapie intensivă nu mai sunt demult. Dacă Spitalul Județean intră în colaps, județul nostru rămâne fără sistem de sănătate.

Suntem în război cu un virus parșiv care ne poate ataca oricând mama, sora, fratele. Avem însă arme.

Avem VACCINUL! E timpul să fim responsabili, să ne protejăm și să îi protejam pe cei dragi, să ne păzim familia și viața. Buzăul este încă sub media națională la rata de vaccinare. Putem schimba acest lucru, putem învinge împreună!

Acum este momentul să lăsăm deoparte luptele politice, sa lăsăm deoparte tot ce ne dezbină și să privim către ceea ce ne unește! În fața suferinței și a morții suntem egali. Să punem pe primul loc sănătatea și viața!

#Buzău #vaccinare #responsabilitate”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Tratamentele promise unde sunt? Ca oxigenoterapie e doar 1% din tratamentul pe care trebuie să-l primească un pacient? Asa ca dl PNL, vaxinul nu este tratament și terminați cu aberațiile astea. Voi nu aveți tratament, iar campania de vaxinare a eșuat. Poate ca e bine sau nu ca lumea sa se vaxineze (e liber arbitru), dar faptul ca voi ca politic nu ați fost în stare sa susțineți spitalele cu tot ce însemna tratamente, infrastructura medical și mai ales suport colectivului medical sunteți direct responsabili de catastrofa națională. Ar trebui sa plecați din funcțiile de care va țineți cu dinții.

  2. Din medici câți sunt vaccinați, sunt unii din medici și asistente ce ne spun pe față să nu ne vaccinăm…pe cine sa credem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: