Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

„I-au scos din mașină și i-au jucat în picioare!”

UPDATE 12:44: Se pare că totuși că nu a fost vorba despre o altercație în trafic, ci despre o acțiune bine pusă la punct de polițiștii care, după zeci de ore de filaj, au destructurat o rețea infracțională. Acțiunea este coordonată de polițiștii dintr-un județ vecin, iar detaliile anchetei nu pot fi încă făcute publice. Vom reveni cu amănunte în momentul în care publicarea acestora nu va mai fi de natură să împiedice ancheta. 

Așadar, „agresorii” pe care îi vedeți în imagine sunt, de fapt, polițiști în civil bine antrenați.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Scene demne de filmele de acțiune, în traficul buzoian. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în timp ce așteptau la semafor pe Unirii Sud, în zona Optimed. Poliția a ajuns la fața locului.

În imaginile publicate în premieră de REPORTER BUZOIAN se poate vedea cum câțiva tineri se reped la mașina oprită la semafor, îi scot pe ocupanți și îi trântesc pe asfalt, începând să le aplice lovituri.

Inițial, imaginile ne-au făcut să credem că totul este regizat, însă, în scurt timp, la fața locului a ajuns și poliția. Unu dintre agresori este încătușat.

Reprezentanții IPJ Buzău nu au putut fi contactați până la această oră. Mai jos am inserat câteva fotografii și un clip filat de un reporter anonim.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Am văzut vreo 4…5 masini trecând pe roșu pe unirii….credeam ca i.a batut soarele in cap😁, de fapt băieții aveau treaba! 👏👏

  2. Bun, politisti antrenati, dar nu educati. Suspectii erau afara din masina, pe caldaram dar tot au dat in ei, le-au aplicat niste lovituri inutile, acestia nefiind violenti sau opunandu-se cumva. E loc de plângere împotriva acestora pentru arestare abuziva si supunerea la rele tratamente a unei persoane aflate în stare de reținere sau detentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button