Știrile zilei

IMAGINILE ZILEI: Distanțare, canalizare, plângeri penale!

Cuvântul de ordine ale acestor zile: „distanțare”. Mai mult în teorie, pentru că în practică..

Coadă de oameni așteptând să prindă un loc pe lista de la Cazier. Cum se crapă de ziuă, oamenii își fac apariția în fața sediului IPJ, în speranța că vor reuși să obțină certificatul care atestă că nu sunt certați cu legea.

Bariera Brăilei s-a inundat ieri din nou, sub podul feroviar. Apa țâșnea pur și simplu de sub noul pod, cel reabilitat în acest an după ce o parte din balustradă s-a prăbușit peste șosea.

Distanțare pe bune, în fața Primăriei. Oamenii au păstrat distanța între ei, deși au fost nevoiți să aștepte zeci de minute pentru a-și rezolva problema la Direcția Economică.

După ruperea de nori de ieri, n-a mai mers nimic. Canalizarea s-a înfundat în principalele zone ale orașului, mii de familii au rămas fără curent, iar semafoarele nu au mai funcționat.

Prefectul Leonard Dimian amenință cu plângeri penale: „Voi constitui echipe de control pentru verificarea respectării măsurilor legale pe tema Covid-19 și nu voi ezita să fac plângeri penale tuturor celor care contribuie la răspândirea virusului.”

Astăzi s-a pun început bun unei lucrări pe care mii de locuitori o visează de ani buni (deși o meritau de mult). Imagine de la predarea amplasamentului și demararea lucrărilor de modernizare a DJ 204C Vintilă-Vodă – Sărulești – Bisoca – limită județ Vrancea.

Dacă aveți imagini sau informații care ar putea deveni o știre, nu ezitați să ne scrieți la [email protected] sau la 0725.225.335.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button