Știrile zilei

Înarmați-vă cu răbdare!

Va fi nevoie de răbdare pentru șoferii care vor tranzita bulevardul Unirii și zonele conexe, iar asta pentru că orașul se pregătește de unul dintre cele mai importante proiecte de reabilitare.

În curând vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a bulevardului Unirii, cea mai importantă arteră rutieră, care traversează orașul de la nord la sud.

Lucrările de modernizare se vor suprapune șantierului deja deschis pe strada Transilvaniei și care, în ultimele zile, s-a extins până la Clubul Polițiștilor. Adică în punctul de intersecție cu Unirii, artera care preia tot traficul dinspre Moldova și îl fluidizează către București.

Va fi nevoie de răbdare, dar credem că merită, mai ales că una dintre principalele nemulțumiri ale buzoienilor este tocmai starea carosabilului de pe unele străzi. Cred că ne amintim cu toții cum arăta Transilvaniei înainte de reabilitare..

Așa ar urma să arate bulevardul Unirii după reabilitare.

Unirii va deveni însă nu doar un bulevard cu asflat nou, ci o arteră modernă, cu parcări mai încăpătoare, cu piste pentru bicicliști și cu bandă specială destinată transportului în comun. Va fi un proces de durată, care îi va costa mulți nervi pe șoferi.

Dimineață, la intersecția străzii Transilvaniei cu bulevardul Unirii mașinile ciruclau bară la bară, iar unii șoferi așteptau și de două ori schimbarea culorii semaforului în verde.

Pentru moment va trebui să ne obișnuim cu acest gen de trafic și nu putem decât să ne mângâiem cu gândul că, în câteva luni, vom circula pe străzi curate, moderne și mai puțin aglomerate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Intr.o discutie cu Primarul Toma, acesta mi.a confirmat faptul că numărul locurilor de parcare pe bulevard va fi scazut cu 100 iar parcarea se va face paralel cu bordura. Atunci sa vezi distractie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: