Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Încă 14 infectări și două decese, la Buzău

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 14 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (6 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 25 și 85 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, la Institutul ”Matei Balș” din București. 

Dotodată, au mai fost înregistrate două decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19:

– o femeie în vârstă de 89 de ani, internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidități: insuficiență cardiacă, demență, glaucom, insuficiență venoasă cronică. 

– o femeie în vârstă de 62 de ani, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Sfânta Parascheva” din Iași, cu alte comorbidități: ciroză hepatică cronică cu virus C.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Buna seara! Daca puteti, aflati rata mortalitatii acestui virus… pe orase si/sau centre medicale din tara, in procente. La fiecare 100 de cazuri care trec prin acel oras/centru medical, cate decese sunt – si, apoi… comparati rezultatele 🙂
    Multumim si o seara frumoasa! 🙂

    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close