EducaţieȘtirile zilei

Încă o reușită pentru Școala Gimnazială Măgura!

Școala Gimnazială Măgura își continuă neîntreruptă drumul către realizarea idealului său, acela de a deveni una dintre cele mai competitive școli din România. După ce doborât orice record la capitolul proiecte Erasmus și a ajuns la știri grație dotărilor desprinse parcă din filmele SF, reprezentanții școlii anunță că vor demara lucrările de construire a două obiective extrem de importante.

Potrivit directorului Școlii Gimnaziale Măgura, profesorul Dan Popescu, visul ca instituția să aibă o sală de sport și un amfiteatru va deveni realitate. Grație unui program finanțat din fonduri europene, în incinta școlii se vor construi o sală de sport multifuncțională și un amfiteatru modern, așa cum au școlile din afară.

Cele două obiective vor fi gata până în 2022 și vor costa bugetul Uniunii Europene aproape 3.7 milioane de lei, valoarea totală a proiectului fiind de 4.358.910 lei.

„Un vis devine realitate!!
Gata!… încep lucrările!.. Sală de sport și amfiteatru la Școala Măgura!!”, a scris directorul Dan Popescu pe Facebook, atașând și imaginea de mai jos:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button