EconomicȘtirile zilei

Încă un magazin Pepco se deschide în Buzău

Mulți dintre clienții fostului Aurora Mall Buzău s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Pepco, unul dintre magazinele ce aduceau mari valori de trafic în centrul comercial. Din cauza poziționării lui chiar la limita dintre vechiul și noul mall, magazinul Pepco din Carrefour s-a închis, crescând vânzările și aglomerația în unicul magazin rămas deschis, cel din Dacia.

De curând însă, reprezentanții retailerului polonez au anunțat că vor deschide un nou magazin în centrul comercial Shopping City de pe bulevardul Unirii.

Deschiderea ar urma să aibă loc chiar astăzi, la ora 10:00. Clienții sunt așteptați cu prețuri promoționale și cu aceleași produse de calitate pentru casă și

Ajuns la patru magazine în județul Buzău (două sunt deschise în Râmnicu Sărat), Pepco se impune pe piață drept cel mai popular retail discounter, oferind articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

„În Polonia, avem o dezvoltare dinamică de câțiva ani. Am devenit cel mai renumit retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top în domeniul articolelor decorative. Succesul nostru se datorează în principal oamenilor și implicării lor.”, se arată în descrierea companiei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close