Știrile zilei

Încă un șofer din Buzău, ars la buzunar

Spre deosebire de ultimele două situații, șoferului de zilele trecute nu i-a mai fost confiscată mașina.

Zilele trecute a avut loc o nouă acțiune a Gărzii Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Buzău, cu privire la verificarea respectării condițiilor de transport al deșeurilor pe teritoriul municipiului Buzău.

Potrivit postării de Facebook a Gărzii de Mediu, pe raza municipiului Buzău a fost oprită o autoutilitară ce aparținea unei persoane juridice care transporta deșeuri rezultate din activitatea de construcții și demolări.

Pentru că nu a prezentat toate documentele conform prevederilor legale, persoana juridică a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei și a fost însoțită să descarce deșeurile din mijlocul de transport, la un depozit autorizat.

“Atragem atenția, pe această cale, tuturor persoanelor fizice și juridice, că transportul și depozitarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, fără respectarea prevederilor legale, se sancționează cu amendă și confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârșirea contravenției.”, transmit reprezentanții Gărzii de Mediu.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: