Știrile zilei

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI | Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica” are un nou locțiitor

Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul Lucian Foca, are, începând de azi, un nou locțiitor. Este vorba despre generalul de brigadă Adrian Soci, comandant al Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”din Constanţa. El îl înlocuiește pe fostul locțiitor, generalul Ovidiu Pop, promovat recent în funcția de locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Terestre.

În baza ordinului Ministrului Apărării Naţionale, începând cu data de 26 octombrie 2016, general de brigadă Adrian Soci (foto dreapta), comandant al Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”din Constanţa, se detaşează şi împuterniceşte la Divizia 2 Infanterie ,,Getica”, pentru a asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de locţiitor al comandantului diviziei.

Generalul Soci are 51 de ani, este născut în localitatea Săboani din județul Neamţ și are la activ participări la mai multe operațiuni militare desfășurate în Afganistan. Noul locțiitor al generalului Lucian Foca este căsătorit și are un copil.

Fostul locțiitor de la Divizia 2, generalul Ovidiu Pop, a fost promovat într-o funcție mai importantă. El va fi mâna dreaptă a generalului-locotenent Dumitru Scarlat, șeful Statului Major al Forțelor Terestre.

Download [3.65 MB]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close