Știrile zilei

VIDEO, Tânăr pilot de la Boboc, beat și cu permisul suspendat, accident cu BMW-ul în rondul de la Carrefour

Scene incredibile, joi seară, în rondul de la Carrefour. Un pilot de 27 de ani, angajat la Unitatea Militară de la Boboc, s-a urcat cu bolidul pe un scuar din imediata vecinătate a unei treceri de pietoni. Martorii spun că tânărul, care abia se mai putea ține pe picioare, ar fi încercat să fugă în momentul în care a realizat ce a făcut, însă a fost prins de polițiștii locali. Bărbatul are permisul suspendat tot pentru alcool. La întâlnirea cu oamenii legii, șoferul chefliu a refuzat să sufle în fiolă.

Tânărul, originar din Brașov, s-a urcat la volan și, alături de un amic, s-a gândit să dea o tură prin oraș. Plimbarea le-a fost scurtă și s-a terminat extrem de prost, deoarece, în rondul de la Carrefour, BMW-ul condus de brașovean a ieșit de pe carosabil și s-a oprit pe un scuar din zonă, lovind un stâlp metalic.

La întâlnirea cu polițiștii, bărbatul a refuzat să sufle în fiolă. A fost însă preluat de un echipaj și transportat la spital, pentru preluarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un prieten care se afla în mașina pilotului a fost și el urcat într-o dubă a Poliției Locale. Bărbatul, în vizibilă stare de ebrietate, a declarat că a consumat alcool înainte de a se urca alături de amicul său în mașină.

Tânărul pilot a rămas fără permisul de conducere în urmă cu câteva luni, atunci când polițiștii l-ar fi depistat băut la volan. El se poate alege acum cu un nou dosar penal pentru distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Ar trebui sa fie arestat pe loc este un pericol public care nu merita permis de conducere asa mor oameni nevinovati poate era un copil in zona sau poate o familie in trecere … nu se paote asa ceva

  2. Au venit 20 polițiști,parcă ar fi fost atentat…vai mama voastră:))
    Luați-l la secție ,întocmiți actele aferente și gata,ce atâta tam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button