Știrile zilei

Individul care pipăia buzoiencele pe stradă a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna buzoiană Ulmeni, a fost arestat pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Individul își punea o glugă pe cap și pipăia tinerele pe care le întâlnea pe stradă, după care o rupea la fugă.

Totul ar fi început în luna octombrie 2023, când individul ar fi comis primele fapte. În drumul său spre serviciu (o fabrică din Micro XIV), bărbatul punea ochii pe câte o tânără, o urmărea, iar când ajungea în dreptul ei, o atingea în zone intime, împotriva voinței acestora.

Doar două dintre victimele sale au depus plângere, iar identificarea sa a fost destul de anevoioasă. Pentru că întotdeauna avea grijă să nu fie recunoscut, polițiștii au avut ceva

„În ziua de 5 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Ulmeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Faptele ar fi fost săvârșite în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, în municipiul Buzău.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi urmărit persoanele vătămate și le-ar fi atins împotriva voinței acestora, după care ar fi fugit.

Poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privirea la măsura preventivă.”

Astăzi, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button