Administrație

Intervenție antitero, exerciții de auoapărare și tehnică de luptă la „Ziua Porților Deschise” de la Jandarmeria Buzău

Buzoienii sunt invitați vineri, 31 martie, între orele 11:00 și 14:00, la Ziua Porţilor Deschise, activitate a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, care își propune, prin aceasta, promovarea imaginii instituţiei, deschiderea faţă de cetăţeni şi stabilirea unei comunicări nemijlocite cu aceştia.

Cu această ocazie, lucrătorii din cadrul plutonului de acţiuni speciale şi intervenţie antiteroristă vor executa o serie de exerciţii specifice, precum şi exerciţii de autoapărare. De asemenea, vor fi desfăşurate exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu.

Totodată,  lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău vor organiza standuri cu materiale specifice de intervenţie folosite de Jandarmeria Română pe timpul misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, autovehicule inspectoratului dar şi materiale aflate în dotarea posturilor montane, specifice executării misiunilor de menţinere a ordinii publice în zonele montane şi pe traseele turistice din zona de competenţă.

În cadrul evenimentului, jandarmii din cadrul Compartimentului de Prevenire vor distribui materiale informative legate de cunoaşterea legislaţiei şi de prevenirea victimizării.

Tinerii dornici să urmeze o carieră în cadrul Jandarmeriei Române vor putea consulta oferta educaţională a unităţilor de  învăţământ care pregătesc studenţi şi elevi în acest sens. Nu în ultimul rând, cu această ocazie jandarmii buzoieni îşi vor omagia veteranii în semn de recunoştinţă pentru viaţa şi activitatea dedicate Jandarmeriei Române

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button