PoliticăȘtirile zilei

Liliana Sbîrnea, candidat PSD la Senat, îi acuză pe liberali că alungă medicii

Într-o postare pe Facebook, Liliana Sbîrnea, candidat pentru un post de senator din partea PSD Buzău, explică de ce fug medicii de spitalele mici, în acest sens oferind exemplul ultimelor concursuri organizate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Spitalul municipal din Ramnicu Sărat a scos la concurs 16 posturi de medici, inca de la inceputul acestei luni. Concursul ar fi trebuit sa se desfășoare conform inscrierilor. Insa, nu a existat niciun candidat care sa-si manifeste dorinta de a se inscrie la acest concurs. Facand referire tot la anul 2016, au mai avut loc, doua astfel de concursuri. Ambele cu acelasi rezultat, nu s-a prezentat niciun candidat.

In Octombrie 2016, cand s-a votat legea de creștere a salariilor doctorilor PARLAMENTARII PNL AU FUGIT DIN SALA! Nu au votat! Ce a facut Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis? NU A PROMULGAT LEGEA, mai simplu spus, a inventat un motiv sa nu fie de acord cu creșterea salariilor doctorilor si a profesorilor! Din aceasta cauza, vom continua in acceasi situatie de pana acum: lasam medicii romani sa plece din tara lor!

Si atunci, de ce ne miram ca nu vine niciun doctor la Spitalul municipal din Ramnicu Sărat? Daca actuala guvernare considera ca blocarea salariilor personalului din domeniul sanatatii este o masura de precautie care le permite sa se laude in continuare cu excedent bugetar.  

PNL si Presedintele poarta aceasta responsabilitate! Iar guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș, omul in spatele căruia sta ascuns tot PNL-ul, s-a opus creșterii salariilor doctorilor si a profesorilor. Dar, altfel, se lauda ca Romania are creștere economică. 

Macar in felul acesta putem intelege care ii sunt prioritatile Guvernului tehnocrat: rezultate pe plus generate de refuzul de a aduce salariile din tara noastra la standarde apropiate cu cele europene. 

In ceea ce priveste judetul Buzau, PNL se lauda ca organizează Bursa Locurilor de munca… 

La cum se prezinta situatia, ne ramane doar sa speram ca nu vor avea acelasi rezultat ca la Spitalul municipal din Ramnicu Sărat: ZERO candidati!”, a scris Liliana Sbîrnea pe pagina sa de Facebook.

publ

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: