Sport Știrile zilei

„Lunetistul” Dinu vrea să dea de pământ cu americanul „Big Baby” Miller!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în Kansas City, buzoianul Bogdanu Dinu se bate pentru centura mondiala WBA Regular. Daca îl va bate pe americanul Jarrel Millerr, „Lunetistul” Dinu devine challenger la super campionul Anthony Joshua.

În jurul orei 04:00, cel mai titrat pugilist buzoian al momentului va urca în ring cu americanul Jarrell Miller, în joc aflân­du-se centura de campion mondial WBA. Bogdan Dinu a primit oferta de a lupta pentru titlul mondial WBA la categoria grea după ce Manuel Charr, deținătorul titlului, a fost deposedat de centură din cauza unui test antidoping pozitiv.

World Boxing Association (WBA) s-a văzut nevoită să dicteze un meci între challengerul obligatoriu, Fres Oquendo, și Jarrell Miller. În ciuda unei burse de 500.000 de dolari, Oquendo a preferat să refuze lupta, pe motiv că nu avea suficient timp de pregătire. În aceste condiții, a intrat în cărți Bogdan Dinu.

Americanu Jarrell „Big Boy” Miller are 30 de ani și a disputat 23 de meciuri la profesioniști, având 22 de victorii, dintre care 19 prin KO. La rândul său, buzoianul Bogdan Dinu, în vârstă de 32 de ani, a disputat până acum 18 meciuri la profesioniști, toate câștigate, dintre care 14 prin KO.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */