PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, ANUNȚUL momentului

Ritmul de dezvoltare a Buzăului imprimat de echipa Ciolacu-Neagu-Toma nu va scădea în 2018. Ba mai mult, liderul PSD Buzău anunță că proiectele semnate și implementate începând de anul acesta vor schimba complet fața orașului și a județului până în 2020.

În cadrul unei postări pe pagina de Facebook, deputatul Marcel Ciolacu anunță ample lucrări de modernizare în zona infrastructurii. În mesajul său, chestorul Camerei Deputaților vorbește despre „ample lucrări de modernizare pe care le-a cunoscut județul Buzău de-a lungul timpului”.

De asemenea, președintele PSD Buzău lasă de înțeles că plecare sa din fruntea Executivului nu va afecta sub nicio formă dezvoltarea județului cu ajutorul fondurilor guvernamentale:

„Avem 87 de contracte de finanțare deja semnate și 6 în curs de semnare prin Programul Național de Dezvoltare Locală – faza a doua, care vor schimba definitiv fața județului nostru până în 2020.”, a mai declarat deputatul Ciolacu.

În urma semnării contractelor, Buzăul ar urma să primească o injecție de capital de aproape 740 de milioane de lei, bani care ar rezolva problemele nevralgice ale județului:

„Sunt aproape 740 de milioane de lei care vor fi investiți în asfaltarea drumurilor, în rețele de apă și canalizare sau în construirea și reabilitarea școlilor, grădinițelor sau dispensarelor. Îmi doresc să cheltuim toți acești bani guvernamentali și să finalizăm complet fiecare proiect în parte, pentru că absolut toți cetățenii județului Buzău merită să trăiască în condiții cel puțin decente și să aibă acces la servicii de bună calitate.”, a precizat deputatul buzoian.

Având mult mai mult timp liber după plecarea de la Palatul Victoria, președintele PSD Buzău a mai afirmat că va avea întâlniri periodice cu primarii și cu alte autorități locale implicate:

În acest sens, voi avea întâlniri periodice cu primarii și cu celelalte autorități locale implicate în dezvoltarea acestor proiecte pentru a le oferi tot sprijinul de care au nevoie și să ne asigurăm că suntem în grafic pe toate șantierele ce urmează a fi deschise în perioada următoare.”, a încheiat liderul PSD.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Foarte bine ,așa e și corect .Cu cât trag mai mulți la aceeași căruță ,cu atât e mai bine .Să știți că buzoienii ,așa cârcotași cum sunt ei ,țin cu actuala conducere ,și puteți observa asta din mesajele pe care le primiți .Dle Primar ,vine primăvara acum ,nu ne puteți face și nouă o pistă de biciclete ,unde să circulăm și noi în siguranță ,măcar în zonele centrale .Și poate umblați mai mult și la câinii vagabonzi .Ieri era să fac un accident din cauza unuia care m-a alergat cu bicicleta .Am intrat pe contra sens ,Vă rugăm frumos .Să trăiți .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button