Politică

Marcel Ciolacu, reacție după abandonul lui Cîțu: „Un gest de un cinism grosolan”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat drept „cinism grosolan” atitudinea prim-ministrului desemnat, Florin Cîțu, care și-a depus mandatul cu puțin timp înaintea votului de învestitură.

Într-o postare pe Facebook, liderul interimar al social-democraților afirmă că învestirea unui guvern condus de Florin Cîțu ar fi reprezentat un adevărat dezastru pentru economia țării, mai ales în contextul crizei generate de coronavirus.

Totuși, șeful Camerei Deputaților crede să retragerea prim-ministrului desemnat este „un gest de un cinism grosolan”:

„Un guvern condus de Florin Cîțu ar fi fost un lucru rău pentru România! Am spus asta de la început. Dezastrului economic, produs de acesta din funcția de ministru de Finanțe, i-ar fi urmat un dezastru în sănătate.

Retragerea lui Cîțu este, însă, un gest de un cinism grosolan. PNL a demonstrat că este mai importantă reglarea de conturi în partid decât siguranța și sănătatea românilor. Și, dacă se poate ceva mai grav decât atât, este că până și acum PNL continuă să vorbească doar de alegeri și funcții.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Repet, românii au nevoie de o persoană capabilă să inspire în primul rând încredere și care să gestioneze corect situația în care ne aflăm. PSD este pregătit să facă audieri cât mai rapide (inclusiv sâmbătă și duminică) pentru a avea un guvern funcțional.”, a transmis Marcel Ciolacu prin intermediul paginii de Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button