PoliticăȘtirile zilei

Deputatul Marcel Ciolacu spulberă iluziile noii puteri: „Pregătiți-vă de artificii!”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD nu va vota noul guvern pe care liberalii și partenerii lor tocmai se pregătesc să îl formeze. Într-o postare pe Facebook, liderul PSD Buzău transmite că vor urma„artificii” la investirea viitorului guvern, deoarece jocurile încă nu sunt făcute, rămânând de văzut dacă opoziția o să reușească să facă majoritate.

„Lucrurile sunt simple: PSD este în opoziție și NU va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat moțiunea să dovedească că au într-adevăr majoritate pentru a forma un nou Guvern. Dacă au! Abia aștept să văd cum oameni de stânga aleși pe listele PSD și acum plecați în alte părți îl vor vota cu două mâini pe Orban! Pregătiți-vă de artificii, PSD chiar știe să facă opoziție!”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Deși premierul Viorica Dăncilă lăsase să se înțeleagă că PSD ar putea vota noul guvern, astăzi, deputații PSD au decis să nu voteze viitorul executiv și nici să nu asigure cvorumul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close