PoliticăȘtirile zilei

Marele perdant al PNL Buzău din 2016, numit secretar general al Guvernului

Liberalul Antonel Tănase a fost numit de premierul Ludovic Orban în funcția de secretar general al Guvernului. În decembrie 2016, Antonel Tănase a candidat pentru un post de deputat la Buzău, însă unicul mandat câștigat a fost cel al lui Cristinel Romanescu. 

În varsta de 47 de ani, Antonel Tanase are un masterat in istorie obtinut la Universitatea din Bucuresti (1998), este doctor in economie (ASE-2005) si a absolvit in 2006 Facultatea de Finante a Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir.

Dupa ce a ocupat diverse functii de contabil sau director financiar, Antonel Tanase a ajuns in aprilie 2007 consilier al ministrului Transporturilor de atunci, Ludovic Orban. Ulterior, a fost numit si in functia de secretar de stat la acelasi minister, sub conducerea aceluiasi ministru. In primul guvern Ponta (mai 2012) a fost directorul de cabinet al noului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Antonel Tanase este angajatul Registrului Auto Roman (RAR) entitatea care se afla sub tutela Ministerului Transporturilor. Potrivit directorului general George Dinca, acesta „a fost angajat in cadrul RAR-RA pe data de 15.07.2013 pe functia de economist”.

La alegerile parlamentare din 2016,Tănase a candidat la Buzău fără succes, pe lista PNL.

Prin numirea de azi, Antonel Tănase îi ia locul lui Toni Greblă, secretar general al Guvernului Dancilă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Pispirica asta a fost trimis „catindat” de la centru, fiind prieten Micul Trubadur. Crezand ca Romanovici o sa-l primeasca cu bratele deschise, a asteptat linistit sa iasa deputat. Numai ca.. Ghinion : i-a dat Cristinel perversa de pe Targu Ocna de nu i s-au vazut rotile.
    Breee, la Buzau s-a inventat smecheria!..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close