Știrile zilei

Momente emoționante, la întoarcerea acasă a lui Silviu Jilavu

Momente emoționante, la revenirea în țară a lui Silviu Jilavu, asistentul de la UPU rănit grav în explozia din luna august. Tânărul de 26 de ani va petrece sărbătorile acasă, alături de cei dragi, iar prima surpriză a avut-o deja la sosirea pe aeroport.

Astăzi, Silviu Jilavu a ajuns pe aeroportul Otopeni cu o cursă care a pornit din Dortmund. Asistentul medical s-a aflat aici din luna august, la scurt timp după ce o deflagrație produsă în urma unei acumulări de gaz a fost la un pas să-l ucidă.

Pe aeroport, Silviu și soția sa, Veronica, au fost întâmpinați de prieteni și de cei dragi. Întoarcerea acasă a fost serbată și acasă, la locuința celor doi, unde Silviu a primit un tort și cele mai frumoase declarații de iubire din partea celor dragi.

Odată revenit acasă, Silviu va avea nevoie de liniște pentru a se putea reface , de iubirea și grija familiei și a prietenilor, dar și de masaj pentru cicatrici și de ședințe de fizioterapie de mai multe ori pe săptămână.

”Acum mă deplasez, sunt cât de cât bine, dar nu pot sta mult în picioare, dacă nu am hainele compresive se umflă picioarele, rănile sunt parțial vindecate. A fost o încercare grea și le mulțumesc celor care au fost alături de mine!”, a declarat Silviu pentru Șansa News.

În luna august, Silviu Jilavu a suferit leziuni grave după o explozie produsă în propria locuință. În aceeași deflagrație a fost grav rănit și instalatorul care lucra în locuința din Potoceni a familiei.

De suflul exploziei au fost răniți și soția lui Silviu, și ea asistentă medicală la UPU, și tatăl acesteia, ei fiind externați însă, rapid, din Spitalul Județean, pentru că leziunile nu le-au pus viața în pericol.

Silviu nu este refăcut 100% și mai are cel puțin două ședințe de recuperare, plus alte operații pe care le va face tot în Germania, pentru că în România nu sunt clinici de recuperare pentru marii arși.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: