Știrile zilei

FOTO: Microbuz lovit de tren | Trei morți și unsprezece răniți

UPDATE 22:11: Trei persoane sunt decedate. Microbuzul cu numere de Bucuresti circula dinspre Buzău înspre Brăila. La trecerea la nivel cu cale ferată de pe DN 2B, de la Bâlhacu, a fost lovit de trenul Interregio București- Galați și târât 200 de metri. (FOTO)


UPDATE 21:58: În urma accidentului au rezultat 14 victime. Situatia este în dinamică, numărul acestora putând crește. Șase victime au fost deja preluate de ambulanțe. Continuă manevrele de evacuare și triaj.


UPDATE 21:31: Microbuzul a fost lovit în plin de tren. Zece ambulanțe se află la fața locului.


Un microbuz plin cu persoane s-a răsturnat la trecerea la nivel cu cale ferată, la Bâlhacu. Încă nu se știe dacă microbuzul a fost sau nu lovit de tren.

Surse afirmă că există nouă victime. ISU a pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție!

Vom reveni!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Dacă este adevărat ca șoferul a trecut deși barierele erau coborâte, ar trebui desființată compania de transport! Fac frecvent naveta București – Brăila și puteam fi și eu în microbuzul ala! Iar șoferului ii doresc mulți ani x3!

  2. Cum sunt angajati soferii pe aceste maxi taxi?Ce criterii se au in vedere?In loc sa se concentreze la ce au de facut,vorbesc la telefon fara hands free,isi fac monetarul in timpul mersului,dar daca nimeni nu zice nimic,totul e ok!Asta pana se intampla tragedia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button