Știrile zilei

NU se va deschide anul acesta

Noul magazin Kaufland, aflat în curs de amenajare chiar în această perioadă la ieșirea din Buzău spre Ploiești, nu se va deschide anul acesta. Deși beneficiarul previzionase o inaugurare în perioada sărbătorilor de iarnă, se pare că acest lucru este imposibil. Cel de-al doilea magazin Kaufland din municipiu se va deschide în primele luni ale lui 2018.

Se lucrează intens la noul Kaufland de pe B-dul Unirii, construit pe terenul fostei fabrici de lapte. Muncitorii lucrează pe șantier în trei schimburi, zi și noapte, pentru a finaliza lucrările de construcție și amenajare a celui de-al treilea hypermarket de acest fel din județ.

Zidurile noului magazin se înalță pe zi ce trece, însă perioada de aproximativ o lună rămasă până la sărbători nu le va fi suficientă lucrătorilor pentru a încheia și preda lucrarea.

Odată cu deschiderea noului centru comercial, în zonă va fi amenajat un sens giratoriu, dar vor apărea și parcări, drumuri, trotuare, spații verzi, spații fast-food, incinte de depozitare, totemuri și elemente de semnalistică.

Un alt proiect îl constituie amenajarea unui supermarket Lidl în sudul orașului, în zona fostei închisori. În acest caz, demersurile înaintează mai greu, întrucât zona vizată are mai multe vecinătăți, ceea ce complică elaborarea planului urbanistic zonal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button