CORONAVIRUS

O ambulanță din Buzău, prima care a intervenit pentru salvarea psihiatrului Florin TUDOSE

O autospecială aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a fost prima care a intervenit duminică după-amiază la Coșereni, acolo unde reputatul psihiatru Florin Tudose a decedat în urma unui infarct.
Potrivit SAJ Ialomița, ambulanța din Buzău se afla în zonă, când membrii echipajului medical l-au zărit pe Tudose întins la pământ. Untitled
„În momentul în care colegii noștri au ajuns acolo, pacientul era în stop cardio-respirator și resuscitat de către un echipaj de ambulanță din Buzău, care a văzit bărbatul căzut în stradă și a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor”, a precizat dr. Magdalena Ghiță, șefa Ambulanței ialomițene.
Medicul în vârstă de 62 de ani a murit duminică după-amiază,  în apropierea unei pieţe din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături.
Comercianţii de legume au încercat și ei să-i acorde ajutor. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe de tip B de la Urziceni, dar și un echipaj SMURD, trimis de la București. Aproximativ 45 de minute s-a încercat resuscitarea lui Florin Tudose, însă fără niciun rezultat.
Potrivit presei centrale, psihiatrul lua zilnic câte cinci pastile pentru hipertensiunea de care suferea de ani buni și încerca să își țină sănătatea sub control.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button