EducaţieȘtirile zilei

O nouă universitate în Buzău. Încep înscrierile

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi se pregăteşte să dea startul admiterii de toamnă, etapă care începe la 1 septembrie. Instituţia organizează înscrieri pentru locurile rămase libere din vară, dar şi pentru câteva specializări noi. 

În această toamnă, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va organiza Admitere la Buzău pentru specializările Educaţie fizică şi sportivă (50 de locuri la taxă), Drept (60 de locuri la taxă) şi Agricultură (50 de locuri la taxă).

Locurile au fost aprobate recent, prin hotărâre de guvern.

„Instituţia noastră a fost reprezentată de cadrele didactice de la facultăţile Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, Inginerie şi Agronomie din Brăila, Educaţie Fizică şi Sport, Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, Litere, precum şi de reprezentanţi ai Departamentului de Comunicare, Promovare şi Relaţii Publice”, transmit reprezentanţii Universităţii ”Dunărea de Jos”.

Înscrierile se fac atât on-line, cât şi faţă în faţă, în centrele special amenajate.  După modelul sesiunii din luna iulie, admiterea din septembrie pentru programele de licenţă se face tot pe bază de dosar, ponderea mediei de bacalaureat oscilând între 50 şi 100%, în funcţie de decizia facultăţilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: