Știrile zilei

ORA ȘI ACCIDENTUL: Șofer luat cu salvarea, după ce a căzut cu mașina în râpă

Săptămâna a început cum nu se mai poate mai prost pentru doi șoferi neatenți. După un impact față-spate cauzat de ceața densă, la Rosetti, un alt șofer a ajuns la spital după ce a încercat să întoarcă mașina pe un drum comunal, dar a căzut într-o râpă. În tot acest timp, polițiștii acționează pe principalele drumuri din Buzău și transmit recomandări preventive participanților la trafic.

Ceața le-a pus mari probleme șoferilor, încă de la orele dimineții. În condițiile unei vizibilități scăzute sub 50 de metri, mașinile au înaintat cu greu prin pâcla groasă prezentă pe aproape toate drumurile din Buzău. Nu au lipsit nici evenimentele rutiere cauzate de neatenție, trei persoane ajungând la spital.

PSD, în afara legii | Romașcanu: „Trebuie să-mi revin din șoc!”

Ultimul accident rutier s-a produs în jurul orei 09.00, pe raza orașului Pătârlagele din județul Buzău. În timp ce se deplasa cu un autovehicul pe DC61, spre satul Mănăstirea, un localnic de 69 de ani ar fi încercat să efectueze manevra de întoarcere a maşinii, împrejurare în care a căzut într-o râpă.

Aflat singur în mașină, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal şi se continuă cercetările.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button